my status

Friday, 28 September 2012

My New Crush !

Aihh pepagi nih jugak aq smangat gile nk update haduii . So the story begins ~~ Currently aq tgah tgok drama korea - Lie To Me (Kang Ji Hwan n Yoon Eun Hye) . Omoooo i fell in love with this man !! <3 <3 <3 Even ngah typing skang un aq tsengeh jee nii :B *oke rileks tarek nafass* huuhh . Skang nih aq da nk msok episod 12 tggal lg 4 episod jee n aq bru je tgok dr arii isnen ke ? Slalunye amek mse dlam due mggu gk aq nk kne abeskn satu korean drama tuu tp yang niii . Haihhhh *melting jap* . He's just so handsome n dgan tmbahnye taik lalat kcik comel kt idong dye tuu mmbuatkn dye lagiii lah super duper comel !! And his hair . Erghh geram je aq tgok ase klo boleh tuu nak je tarek2 rmbot dye . Haihh parahh nihh takleh jd nihh . So di sini ade lah few photos of him . Presenting ~~ My Crush . Huhuhuhuh *blushing mntak pnyepak*

 




And ni plak dlam drama Lie To Me . Hyun Gi Jun n Gong Ah Jung ^^



 Tak sabar aq nk abeskan drama ni n cari drama laen lak psal Kang Ji Hwan nihh . Sooo drpd aq jd mken x mnentu ngn crush aq nih baek aq tidoo n mmpi kan dyee <3 kuh kuh kuh kuhh












hey awak ! ye awak yg comel tu . thanks sbb sudi bace ^_^

No comments:

Post a Comment